Over ons

Rijschool Dierdonk is een Autorijschool die garant staat voor gezellige en leerzame rijlessen. Alle rijlessen worden gegeven door dezelfde instructeur zodat wij jou een persoonlijke rijopleiding kunnen garanderen.

Hoe ziet de rijopleiding er uit?

Na de proefles wordt besproken hoe jou rijopleiding er uit gaat zien: hoeveel lessen heb je nodig en past daar een pakket bij, aantal rijlessen in de week enz.

Voorafgaand aan de rijlessen zal je regelmatig wat huiswerk krijgen, hierdoor weet je al waar de volgende rijles over zal gaan en ben je dus extra goed voorbereid. We gaan pas door met het volgende onderwerp als je daar ook echt klaar voor bent. Zo leer je stap voor stap een veilige en zelfstandige deelname aan het verkeer.

Tussentijdse Toets

Op ongeveer 3/4e van je rijopleiding wordt de Tussentijdse Toets gepland.

Deze toets wordt beoordeeld door een CBR examinator, zo leer je alvast kennis maken bij het CBR en de manier waarop een examinator werkt. In deze toets kan je een vrijstelling halen van de bijzondere verrichtingen voor het praktijkexamen.

Praktijkexamen

Als je alle onderwerpen voldoende beheerst wordt het praktijkexamen gepland, hierin laat jij zien dat je op een veilige en zelfstandige manier aan het verkeer kan deelnemen.

Wil jij ook op een leuke manier je rijbewijs halen? Neem dan contact op met Rijschool Dierdonk! Onze autorijschool is gevestigd in Dierdonk Helmond.

Tot snel!

Rick van den Bogaard

Autorijschool Dierdonk
Sprengenbergweide 6,
5709 SM Helmond

M. 06-36045503

info@rijschooldierdonk.nl
www.rijschooldierdonk.nl

Scroll naar boven